Pages - Menu

diumenge, 27 de setembre del 2015

Entrenament Bosc de s'Ermita i Fita del Ram


Hola a tots,

El pròxim 3 d’octubre farem un entrenament d’orientació al bosc de l’Ermita de Maristel·la i de Sa Fita del Ram. Serà bàsicament per introduir-se al món de les curses d’orientació. Hi haurá dos recorreguts que es diferenciaran per la dificultad física. La major part es podrá fer seguint camins marcats al mapa, en alguns casos hi haurà vàries opcions, i aquí es on es veurà l´habilitat de cadasqun per triar el camí més ràpid (el més ràpid no sempre és el més curt). Es imprescindible esser soci Ermasset per participar-hi.

Lloc: Sortida a l’àrea recreativa de Son Tries. Pels que sou de fora d’Esporles s’hi arriba per la carretera que va a Es Verger, podeu pujar-hi a peu o amb cotxe. Ens reunirem a l’explanada que hi ha a dalt de l’area recreativa on hi havia una alzina molt gran.

Distància -Recorregut: Per el traçat llarg serán uns 12 km, en unes 2 hores de mitja estarà fet. Per el traçat curt uns 4-5 km, en uns 45 minuts es podrá fer.

Mapa: No utilitzarem un mapa d’orientació, será un mapa topogràfic normal i corrent. Hi ha les corves de nivell i els  principlas elements; fonts, aljubs, basses, coves, avencs,… però no està diferenciada la vegetació ni els elements més petits. Amb el mapa hi haurà la descripció dels controls segons els símbols d’orientació i just a davora una llegenda del que significa cada símbol.

Material: No es necesari dur polaines, en general el bosc està bastant net i per el traçat llarg només hi ha un parell de controls que s’han de fer si o si fora camí. Si es obligatori dur un llàpis o bolígraf.  Si teniu fundes de plàstic per ficar -hi el mapa i les podeu dur molt millor, de totes formes en miraré de dur un parell, serà tamany din a-4. Qui vulgui dur brúixola en pot dur, però tampoc és necesari.

Aigua: Passareu per L’Ermita de Maristel·la com a mínim una vegada, allà hi ha una Font amb aigua. Si quan arribeu en voleu més tenim la Font de Son Tries a l’area recreativa. NO hi haurà avituallament sòlid.

Desenvolupament: La sortida es farà desde el punt de reunió. El primer corredor/parella sortirà a les 10:00 hores i després cada 2 minunts en sortirà un altre. No hi ha límit de temps. L’arribada serà allà mateix.

Els interessats han de enviar un correu a orientacio@ermassets.org abans de dijous dia 1, dient si volen fer el traçat curt, el llarg, o els dos, qui no confirmi assistència no li podré asegurar que tengui mapa.Molt important,  Pensar i després correr!!!


Esper que vos agradi i que disfruteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada