Pages - Menu

dilluns, 8 de gener del 2018

II PopiPivo Palma

Benvinguts a la II PopiPivo a Palma

Una prova "PopiPivo" consisteix en una combinació d'una prova score d'orientació juntament amb un qüestionari d'endevinalles (Popi) i cerveses (Pivo). Està tot pensat per a garantir els riures! La prova discorrerà pel centre de Palma. No és necessari portar una equipació esportiva ni brúixola però si es recomana roba còmoda. A més, es pot anar caminant... o no.

FORMAT; Cursa score - 2 mapes. Temps màxim 2h.
Cada fita s’haurà de relacionar amb una pregunta o frase escrivint el codi de la fita en el full de respostes. En algunes fites també s’haurà de respondre una senzilla pregunta. Cada codi sense respondre o incorrecte penalitza 5’. I cada pregunta incorrecte 5’ més. Hi haurà canvi de mapa.
És obligatori parar a fer una consumició. No presentar el tiquet penalitzarà 5’.

Arribar entre 15' i 20', penalitza 5'.
Arribar entre 20' i 25', penalitza 10'.
Arribar entre 25' i 30', penalitza 15'.
Després de 30' entendrem que si no heu arribat és perquè us heu quedat en algún bar i quedareu desqualificats.

L’equip que completi la cursa amb el menor temps (després d’haver comptabilitzat totes les penalitzacions) serà el guanyador de la cursa.

El punt de trobada serà la plaça de Quadrado (Palma). El dissabte dia 13/01/18 a les 17:40. Briefing: 17:50. La prova començarà a les 18:00 i finalitza a les 20:00.

MAPA: Casc Antic de Palma. Cedit per Jordi Domènech i amb revisions de Toni Perez (2017).

MATERIAL OBLIGATORI; Diners per consumir, dos bolis, i mòbil que funcioni.

Possiblement hi haurà PREMIS, per als tres primers equips.

Aquesta activitat té un preu de 3 euros per a soci Ermasset i 5€ per a no socis. El sobrant del recaptat anirà destinat a la secció d'Orientació del Club Ermassets. Per favor, portar els diners justs.

Tots aquells que vulguin participar han d'enviar un correu a isaac.lera@gmail.com abans del 12/01 de les 15:00 indicant: nom de l'equip i nom dels participants. Penseu que s'han d'imprimir mapes i preparar el material per a tots els participants i muntar les proves. Dubtes i preguntes al mateix correu. No hi haurà inscripcions després d'aquesta data.

La prova es podrà posposar en cas d'adverses condicions climàtiques.

Gràcies a Xic i a Maria del Club Farra per introduir aquestes curses a Mallorca!!

Organitza:
Isaac & CO
Club Ermassets

PD: Reenvieu el correu a qui considereu oportú


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada