Pages - Menu

divendres, 13 d’abril del 2018

Crònica i fotos de la prova d'orientació del Puig de Sa Morisca 2018



Hola orientadors,

Esperem que diumenge passat gaudíssiu de l'activitat d'orientació que el club Ermassets va organitzar. La prova o-score de 30 controls i una hora i mitja de durada va plantejar moltes opcions d'estratègia com, per exemple, el començament per terrenys més lleugers i posteriorment anant a les altures de Puig de Sa Morisca per trobar els controls més durs. 30 ubicacions triades per en Jordi que van plantejar molts reptes, bons moments i alguna frustració - temporal ;)
El degoteig de corredors a meta es va produir a partir de l'hora, on els primers van ser la categoria absoluta i a poc a poc la resta de d'altres categories varen arribar fins a apurar els últims minuts de la prova. 
La impressora va retardar el lliurament de premis però va propiciar el intercanvi d'impressions i les estratègies personals! 

Sis corredors varen aconseguir picar tots els controls, i entre els que ho feren més ràpid els Ermassets Tomeu Angulo i Bernat Bestard. Poc va quedar fer podi complet en categoria absoluta masculina. Esment especial pel veterà del COM Fernando Quevedo , que també va completar l'escore. En categoria femenina domini absolut de les Ermassetes, així com també fèrem campions en master masculí i femení. 


Es varem repartir els premis de les diferents categories i, també, a tots els nins que  varem aguantar fins al final.
Us deixem amb les fotos de la prova (per Jordi i Isaac): Google Photos

Agraïm al Ajuntament de Calvià i a la resta d'entitats , totes les facilitats organitzatives, equipament, avituallament i premis.

Ens veiem al bosc!

Isaac Lera - director de cursa







1 comentari:

  1. Enhorabuena por la organización y por los ganadores. Menudas fotazas. Gracias!

    ResponElimina