Pages - Menu

dijous, 5 de març del 2015

Andalucia-O-Meeting 2015

Durant el cap de setmana del 27 al 1 de Març es va disputar a Punta Umbria, Huelva l'Andalucia-O-Meeting.
Es una de les proves mes desitjades del calendari d'orientació, degut al seus terrenys ideals per practicar aquest esport i un ambient amb moltíssims corredors fins i tot de nivell internacional.
Alguns dels nous membres del Club Ermassets secció Orientació es varen desplaçar fins a Huelva.
El divendres començava el cap de setmana amb el "prologo", una cursa de caràcter festiu. Es disputava a les platges de Punta Umbria, el recorregut t'obligava a passar per les dunes i ben per enmig dels recintes hotelers.
El dissabte començava amb una cursa de mitja distància molt a prop de Cartaya (temps guanyador de 30/40 min aprox.),  aquesta cursa a mes d’esser part de lliga espanyola era part del World Ranking. Per això, entre els participants hi havia corredors d’alt nivell com: Svetlana Mironova y Daniel Hubmann actuals campions del mon entre d’altres. El terreny va esser més dur dels que els nostres corredors es pensaven; terreny amb vegetació baixa i desnivells pronunciats que feien determinant les eleccions de ruta per dins els boscos.
El dissabte horabaixa al centre de Punta Umbria es disputava la modalitat sprint, modalitat de màxima velocitat que transcorre per terrenys urbans on la pressa de decisions ha d’esser ultra-rapida.
Finalment el diumenge va donar lloc la llarga distància als boscos de El Portil. Terreny amb una zona de dunes i un altre de bosc amb relleu suau i poques referencies dins el bosc. A mes de les curses habituals, per donar una mica d’espectacle l’organització va organitzar una sortida en massa de les categories èlit.
Un espectacular cap de setmana d’orientació amb un clima immillorable i bona gastronomia.

Després de 3 curses oficials, els nostres corredors varen quedar molt satisfets pels resultats i les sensacions. A H-21B Tomeu Angulo va aconseguir un 2º lloc i Isaac Lera el 3º calaix. Tant en Jordi Domènech a H-35, Toniaina a D-40 i Neus a Open taronja varen aconseguir la novena posició.

Amb aquest resultats el club es col·loca en 3ª posició de la seva categoria del ranking i en Tomeu i Isaac es situen a cap de davant de la lliga espanyola a H-21B.

 Mapa i Track de la llarga distancia H-21B

                                  Isaac a la mitja distància         Toniaina a la mitja distancia           Tomeu al sprint


                                                                      Neus al sprint                        Jordi a la llarga

 Podium H-21B
Foto grup Ermassets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada