Pages - Menu

divendres, 21 d’octubre del 2016

Ermassets al X trofeu Quijotes


Entre el 15 i el 16 d’octubre es va celebrar la décima edició del trofeu Quijotes al idíl·lic enclavament de la Ciudad Encantada a Conca. Fins aquest indret manxec es varen desplaçar 6 del nostres corredors (Leena, Toninaina, Sandra, Jordi, Tomeu i Toni)  disposats a gaudir de dues jornades d'orientació en estat pur. El terreny, un bosc submediterrani de pins negres amb molta visibilitat i pendents suaus situat a una meseta a uns 1400m d’altitut, hi havia creat una gran expectació dins la comunitat orientadora ja que no s'havia corregut abans i el mapa era, donç, inèdit. Però, el gran atractiu de l’indret és l’abundància de detalls rocosos: torms i carrerons que en alguns llocs s’intrinquen formant un autèntic laberint de pedres.  A aquest escenari va tenir lloc primerament la cursa de llarga distància, desenvolupada com és habitual a les proves de lliga espanyola a un mapa escala 1:10000. Les condicions climatològiques varen acompanyar malgrat que els primers corredors en prendre la sortida ho feien amb una temperatura de 5 oC. Els nostres corredors es varen enfrontar a diferents graus de dificultat dels traçats depenent de les categories. En les categories de més dificultat, els traçats varen ser molt interessants, obligant al corredor a fer molta elecció de ruta, sobretot a les transicions llargues. Va resultar un bon exercici tant físic com de concentració per no perdre la referència del mapa. Els nostres corredors varen quedar satisfets amb les seves respectives curses malgrat dels petits (i no tan petits) errors comesos a qualcuna de les transicions. 

Mapa cursa llarga categoria M35AEl darrer dia reservava als corredors la perla del trofeu: una cursa de mitja distància a un mapa escala 1:7500 amb un alt grau de detalls on predominava els elements rocosos. Una cursa exigent i de recorregut molt tècnic que va posar a prova la tècnica i la concentració dels nostres corredors.


Mapa cursa mitja categoria M35A.


Respecte als resultats destacar, com és habitual, el bon lloc assolit per en Jordi (8è a la mitja, 12è a la general) i el bon rendiment de la resta del nostres orientadors. Per acabar aquesta crònica, vos deixem unes quantes fotografies dels nostres orientadors en acció.


Leena
Toninaina


Sandra


Jordi
Tomeu
Toni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada