Pages - Menu

dimarts, 8 de novembre del 2016

Rogaining de Serra Cavallera

El passat dissabte 8 d'octubre un parell d'Ermassets vàrem participar al Rogaine de Serra Cavallera, al pirineu Ripollés.  Va ser una cursa espectacular, tant per el terreny, mapa, vistes panoràmiques i organització de 10 per part del club Aligots de Girona!Vam participar quatre Ermassets, En Jordi Domènech, Gustau Gastalver, Araceli Morey i Bernat Bestard, junt amb en Carles Forteza de Palma Runners. 

La cursa sortia del poblet de Pardines, petit poble de muntanya a més de 1.000 metres amb vistes a la Serra Cavallera, a 6 km de Ribes del Freser.

Una vegada recollits els sportident i fet un bon berenar entram a cambra de sortides a les 10:40. A les 10:45 ens entreguen els mapes i començam a planificar la nostre estratègia. Teniem 15 minuts que ens passaren volant. A les 11 es donà la sortida, per davant 6 hores cercant balisses per uns llocs espectaculars. Va ser una cursa molt dura, on era molt important l'estratègia a l'hora de escollir la ruta, ja que els desnivells eren molt importants.En Jordi va quedar en segon lloc absolut, formant equip amb en Dani Castella de Berga, per davant de corredors amb molt de nivell. En Gustau formava equip amb en Carles Forteza, varen tenir una estrena espectacular, quedant al lloc 23 de 50 equips. N'Araceli i en Bernat també tengueren una bona estrena als rogaines, quedant al lloc 30 de 45. A la pròxima donarem més guerra!! Vos deixam els resultats.
Després de la cursa, una bona fideuà, vi i cervessa minera!

L'any que ve esperam poder repetir!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada