Pages - Menu

dijous, 15 de juny del 2017

ROGAINE “VIA VERDE DE LA SIERRA”

El passat dissabte (10-06) dos ermassets (Tomeu i Toni) s’estrenaven a la modalitat rogaine. Es desplacen fins Coripe, Sevilla, per disputar la 3º prova de la lliga ultrascore-rogaine organitzada pel club Montellano-orientación.
Amb 35ºC i un sol de justícia a les 18:00 donen la sortida, els esperen 6 hores d’orientació per la via verda de Coripe. La sortida es sota el “Chaparro de la Vega”, uns dels exemplars més grans d’alzina de tota Espanya, i l’arribada a les 00:00 al centre del poble. Això es l’únic que sabien abans de començar, la resta de cursa (distancia, desnivell, recorregut...) depèn de les capacitats de cada corredor.

Sortida sota el “Chaparro de la Vega”

Els esperaven 345 punts possibles, cada balisa té una puntuació diferent. A prop del triangle de sortida hi ha un puig amb molt de punts, però degut a la calor decideixen deixar-ho per al final i al principi anar per zones mes humides o amb menys sol. Les tres primeres hores compleixen les seves expectatives, però a les 4 hores entre el cansament, calor i mal de cap perden un poc el ritme i la precisió al decidir rutes per trobar balises. Per tant, l’estratègia varia una mica i han de descartar l’opció del puig amb molt de punts i es dirigeixen a la poble ja de nit.
Finalment obtenen 175 punts i una 4 posició a la categoria de absolut masculí.

Tant en Tomeu com en Toni acaben satisfets i amb bones sensacions, havent gaudint molt de cursa i dels paisatges. Possiblement els tornarem a veure com equip rogaine.

Toni i Tomeu abans de la sortida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada