Pages - Menu

dimarts, 26 de juny del 2018

IV CURSA POPULAR D'ORIENTACIO SANT PERE 2018

Aquest divendres dia 29 a les 19:00 a la Placeta des Jardinet, dins el programa de festes de Sant Pere 2018, l'Ajuntament i el Club organitzam una cursa d'orientació urbana.

És una cursa oberta a totes les edats, els menors de 10 anys han d'anar acompanyats d'un adult, i els joves d'entre 10 i 15 anys han d'anar en grups de com a mínim dues persones. Se pot fer corrent, caminant, en grup, individual,....així com vos faci ganes, tant adults com a nins.

Serà en format clàssic, això és en un ordre preestablert, cada corredor ha d'escollir el camí més ràpid per anar d'un punt a l'altre, segons l'ordre fixat.

Hi haurà dues categories, nivell avançat i nivell iniciació. Els menors d'edat només poden fer el nivell iniciació, que consta de 9 controls i 1,4 km. El nivell avançat son 18 controls i 3,7 km. Cada minut sortirà un corredor de cada categoria.

Pensau que no es talla el trànsit, s'han de respectar les normes de circulació i fer el cap viu amb els cotxes, el traçat d'iniciació no passa per la carretera principal.

Vos esperam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada