Pages - Menu

dimarts, 15 de desembre del 2015

III Rogaine Cap de CreusFANTÀSTIC PRIMER LLOC DEL FORACORDA.COM EN LA III ROGAINE DEL CAP DE CREUS
L’equip Foracorda.com format pels orientadors Jordi (Ermassets), Pablo i Caro (Entrebalizas) guanyen  la tercera edició de 12 hores en la categoria OPEN MIXTA i queden en un increïble segon lloc a la classificació absoluta només superats per l’equip d’homes veterans CD Navarra (campions del món veterans 2014 ).
Ja coneixia part del terreny per les anteriors edicions on amb els també Ermassets Toninaina i Llorenç férem podi i el mateix dia decidirem que mai més tornaríem a córrer en un terreny tan dur. I es que el Cap de Creus es un paratge bellíssim però d’una exigència física brutal gràcies a una vegetació baixa que obliga a lluitar molt per avançar camp a través i una orografia on es fàcil  acumular molt desnivell si no vas alerta.
Però ja hi tornem a ser!  Aquest any amb 12 hores per davant vaig acompanyar-me de l’equip d’amics de l’Europeu 2015. A les 5:30 ens van revisar el material i com a novetat ens portaren a tots els equips en bus cap el lloc de sortida fins a llavors secret. Aquest  va ser el poble de Cadaqués on amb una preciosa sortida de sol es va donar el sus a les 7:00.
Els Foracorda.com férem una cursa amb poques errades d’atac, amb bona navegació  i magníficament planificada, a excepció algun canvi a la darrera hora en l’ordre dels controls, que no va minvar l’excel·lent resultat final.
 Llàstima que no es contempli una classificació absoluta open per donar rellevància a l’esforç d’aquests equips i tant sols per categories. I es que estem molt contents que un equip mixt demostri que pot ser rival i lluitar amb els millors amb les mateixes condicions.
L’organització del club Aligots (Girona) va ser de primera pel que fa a mapa, traçats, hash house , sopar i premis. Gràcies amics!

Jordi Domènech – Ermassets Secció de Curses d’Orientació

Més informació i resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada