Pages - Menu

dilluns, 1 d’abril del 2019

SPRINT URBÀ ESPORLES - HORES DE SORTIDA

El proper diumenge dia 14 d'abril els Ermassets organitzarem una cursa urbana modalitat sprint al poble d'Esporles.

El tràfic no es tallarà per la cursa, per tal cosa és important respectar sempre les normes de seguretat vial. Els menors d'edat han de correr acompanyats d'un adult.

Les inscripcions estaran obertes fins dijous dia 11 a les 15:00 hores. A partir d'aquesta hora, i el dia de la cursa, les inscripcions seran amb un recàrreg de 2 € per els adults i 1 € per els joves, fins exhaurir mapes.

Tota la gent que no estigui federada amb llicència d'orientació, només es pot inscriure a les categories OPEN, de les que hi ha tres nivells: groc (més fàcil), taronja i vermell (més difícil). Aquestes categories es poden fer en grup i no tenen hora de sortida fixada. Tots els membres del grup han de estar inscrits per poder estar cuberts per l'assegurança.

A partir de les 09:15 es podran recollir els xips de lloguer, serà necesari deixar en fiança el DNI del corredor o 20 €, que es retornarà en tornar el xip.

La primera sortida serà a les 10:00, llavors cada 2 minuts sortira un corredor o grup de cada nivell.

Com a tots els esdeveniments que es duen a terme a Esporles, per contribuir a reduir residus, no es donaran tassons de plàstic al avituallament final. Cada corredor haurà de dur el seu propi tassó o recipient per poder beure.

Les inscripcions son a:

https://web.rockthesport.com/es/es/master/evento/cursa-dorientacio-esporles-2019



El lloc de sortida i punt d'entrega de xips serà a la Placeta des Jardinet, la xinxeta vermella del mapa:



Hi ha un parking públic a prop del punt de sortida i també se pot aparcar al parking públic de davant l'escola pública, a 5 minuts caminant desde el punt de sortida.

Vos hi esperam a tots!!!!





 PUBLICADES HORES DE SORTIDA

https://drive.google.com/open?id=1fdFvps4J-SliDnR-ONIZGPleHlpocKJX




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada