Pages - Menu

dimecres, 6 de novembre del 2019

CAMPIONAT D’ESPANYA ORIENTACIÓ CADIS 2019


Set Ermassets de la secció d’orientació viatjaren a Cadis per disputar el “II Trofeo Pueblos Blancos”. Dins el trofeu que consistia en 3 curses: Llarga, Sprint i mitja, a més es disputava el Campionat d'Espanya de llarga distància i relleus mixtes.

El divendres s’inaugurava el campionat amb la cursa més llarga. La llarga distància del Campionat d'Espanya es va disputar a un terreny kàrstic, amb molt d’elements rocosos on l’elecció de ruta evitant les roques i verds impassables era primordial.

El dia següent era de mapes urbans. Al mati cursa de relleus mixtes per Barrio Bajo d'Arcos de la Frontera, on la pluja a la darrera  posta dels relleus va fer acte de presència. A l’horabaixa ens esperava el nucli antic d’Arcos de la Frontera, ciutat amb desnivells molt forts i carrerons petits sense cap ordre, feien un sprint on la concentració havia d’esser màxima.

El diumenge per finalitzar el trofeu, la mitja distància. El terreny aquest dia era sense bosc amb desnivells moderats on la navegació es feia a traves dels matolls sense perdre de vista les corbes de nivell.

Resultats dins el TOP10:

F-60 Leena Salonen:  SUBCAMPIONA D’ESPANYA de Llarga distància (a tant sols 55’’ de la primera), 1ª Posició al SPRINT, 3ª a mitja distància y 1ª Posició al Trofeu Pueblos Blancos. ENHORABONA LEENA!!

F21B Valeria Milia: 8ª Posició a llarga distància

F35B: Sandra Palmer 10º posició a llarga distància, Silvia Carasa 8ª posició sprint.FOTOS:

Mapa M21A llarga distància

Podi 1ª posició trofeu pueblos blancos Leena Salonen
Meta Llarga Distáncia
Toni a la llargaSandra a la llarga
Tomeu recull relleu de na Sandra
Simon a la mitjaLeena a la llarga
Silvia a la mitja
Valeria al sprint
Tomeu a la mitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada